Magazine de haine, modă, servicii croitorie

Reclame aiudene vechi din domeniul modei, magazine de haine, servicii de croitorie, aparatură specifică etc.
înapoi

Puskás József
– Maistru Cojocar

Aiud, str. Szentkirály 80.

Accept orice lucrare în domeniu, ofer bun gust și prețuri accesibile.
În atelierul meu de remaiat fac modificări și reparații de mare finețe.

Fabrica de pălărie ”Gloria” Aiud.

Acceptă modificarea, formatarea, curățirea oricărui tip de pălărie pentru bărbați și femei în funcție de moda sezonului – pentru modiste la comenzi angro preț accesibil.

Sediu fabrică: Str. Szentkirály
(actual Ion Creangă).
Magazin pentru comenzi : Centru Nr.9

Veți avea mai mulți bani
(în sensul de “veți economisi bani”)

dacă cumpărați țesături ieftine, rezistente și de neînlocuit
de la
Țesătoria AIUD!

– oferta de preț se trimite gratuit.

Dacă dorești ciorapi buni,
frumoși și ieftini
atunci cumpără de la Fabrica de ciorapi din Aiud de la închisoarea națională.

La cerere trimit nota cu prețuri.

Dna SZIGETI B.
– Croitoreasă modă franțuzească și englezească pentru femei

Anunț cu respect publicul feminin că revenită acasă după terminarea studiilor la Budapesta, cos/croiesc cu bun gust și modern, după moda franțuzească și englezească HAINE PENTRU FEMEI, la prețuri accesibile.

Pentru tinere și adulți încep cursuri de 3-6 luni, unde pot obține solide cunoștințe de cusătorie (croitorie)

Vajna Miklós
succesorul lui Székelyhidy János

Magazinul de modă pentru bărbați și femei la Aiud

În atenția doamnelor!

Am norocul pentru a atrage atenția onorabilei comunități feminine de faptul că noutățile exclusive de fărșang au ajuns în magazinul meu.Recomand în special țesăturile – tul cu adevăratele modele franțuzești, pentru comercializarea cărora numai firma mea este încredințată.

Bunurile primite de la firma Székelyhidy János sunt vândute cu prețul de achiziție.

Cu deosebită stimă,
Vajna Miklós

Insigne Lalea
– original tip “Fischer Emil

de la TANGEL JOZSEF
– comerț cu amănuntul articole de modă în AIUD,
la 1 – 2  coroane bucata.

Ifj. Mélász János és Társa (Ifj. Mélász János și asociatul)
Articole de modă pentru femei și bărbați, depozit de lenjerie și mercerie; companie de pompe funebre și transport cadavre.

Avem plăcerea să anunțăm onoratul public local și pe cel din provincie că am deschis
Magazinul cu articole de modă pentru femei și bărbați, de lenjerie și mercerie
În piața locală (Piața nr. 3, în fostul spațiu Korbuly Kristóf) care corespunde întru totul nevoilor lumii actuale, în subsidiar societate de pompe funebre și transport cadavre. Experiența de mai mulți ani, respectiv situația materială solidă ne-au permis ca datorită relațiilor noastre interne și externe putem satisface toate cerințele publicului nostru onorat. Rugăm clienții să ne bucure cu solicitările lor asigurându-i de faptul că toată străduința noastră este pusă pentru a merita încrederea avansată nouă.  Comenzile din provincie sunt rezolvate repede și exact.

Solicitându-vă patronajul rămânem al Dumneavoastră:
Ifj. Mélász János és Társa

Produse la o calitate deosebită, pentru femei, bărbați și copii, stimați cumpărători nu veți găsi nicăieri aceste produse mai ieftine decât aici la
Firma – Tangel József
magazin de modă. Aiud

Bálint János, țesător artificial din Aiud,
angajează doi ucenici, care au împlinit 13, 14 ani și au o educație bună.

Pe de altă parte, vă recomand țesătoria artificială amenajată recent, unde găsiți ornamental expoziționate, la un preț moderat țesături de spălat pentru bărbati și femei, lenjerii de masă, perdele, cuverturi de pat, pături de castă, de costumier, cuverturi de tavă, de fructe, șorțuri, plăpumi de vară, perne, țesături de saltea, fețe de masă, foi de pat și alte produse în acest domeniu.

Pe strada Magyar, proprietatea numărul 30.

Târg de Crăciun! / Servire atentă!
Magazin nou!
Sursa celor mai ieftine cumpărături! / Sursa celor mai ieftine cumpărături!

Magazinul de modă pentru femei și bărbați, AIUD, Piața Centrală 8.
FRIED IZSÁK

Onorat Public!
Vă aduc la cunoștință că am deschis magazinul nou rearanjat. Țin în stoc materiale textile pentru femei și bărbați ăntr-o gamă largă de culori, barchet, damast și pânză. Depozit de fabrică la cravate bărbătești, varietate surprinzătoare de mare, prețuri inegalabil de mici!

Raion separat de plăpumi, Cele mai mici prețuri! La fiecare plapumă cumpărată de la mine garanție de 10 ani!

Stimate doamne!

Am norocul să vă aduc la cunoștință că în magazinul meu cu articole de modă pentru femei, aflat lângă cetate la numărul 15, am deschis o sală pentru croitorie la comandă a hainelor pentru femei. În croitoria mea lucrează croitorese și cusătorese calificate în saloanele din Budapesta, astfel mă aflu în plăcuta situație de a putea onora și cele mai pretențioase necesități ale stimatelor doamne. Angajatele mele au executat în cele mai mici detalii, haine frumoase și cu bun gust, după moda englezească și franceză: haine elegante pentru bal, haine de seară, de zi (de stradă/casual) și pentru vizite (ocazii speciale). Comenzile primite din țară le onorăm după ce primim măsurile taliei, de asemenea acceptăm și modificări.

Sperând în sprijinul stimatelor doamne, rămân profund recunoscătoare
Tomai Margit
Designer (Femeie de modă)

Bodola si Vajda
Magazin de modă pentru bărbați și femei la Aiud

Avem norocul de a aduce la cunoștință publicului larg că pe piața locală (în fostul magazin a lui Jakabfi Antal)  am deschis  un nou magazin de modă.

Un sortiment bogat de încălțăminte pentru toate mărimile atât pentru bărbați și femei cât și pentru băieți și fete din cea mai bună piele și pânză. În plus toate tipurile de mercerie, galanterie, fuste de postav, baticuri herlin, jambiere pentru femei şi copii, mănuși din cea mai bună piele și mănuși de iarnă, haine de ploaie și umbrele pentru bărbați, cămăși de corp și izmene de iarnă.

Eșarfe mari de iarnă. Ciorapi pentru bărbați, femei și copii. Cele mai noi stofe de toamnă și iarnă. Flanele și cașmir negre și colorate, barchete albe și colorare. Catifea negru și panglici catifea. Toate tipurile de țesături decorative, mătasă, țesătura atlas, catifea, nasturi și dantele. Gamă diversă de pânză chiffon, Nanghin, oxford, față de masă din in și șervețele.

Fețe de masă și prosoape cu model de cafea. Batiste de in albe și colorate. Ațe de cusut și legat, ace de cusut. Bumbacuri pentru tricotat și broderie, pălării pentru bărbați, femei și copii. Decorațiuni pălării, flori și pene decorative. Cămăși bărbătești, chiffon, cretate și oxford. Geamantane de călătorie, toate tipurile de panglici, dantele, gulere și manșete, gamă largă de piepteni de desfăcut și întins părul.

Aducem în atenția publicului larg că după activitatea îndelungată din orașele mari am încercat să însușim confecțiile pentru femei și în prezent suntem în fericita situație de a realiza orice haină feminină după cea mai nouă modă.

De asemenea acordăm o atenție deosebită comenzilor rurale.
Probele la solicitarea publicului larg sunt gratuite!

Noul magazin amenajat cu articole de modă
GÉNÁD DÁVID
Modă pentru femei și bărbați, depozit de galanterie/mercerie.

Aiud, Str. Principală Nr. 7, fostul magazin a lui Simalya M.

Oferă pentru această iarnă cele mai noi modele de articole din lână pentru femei, catifea și piele simplă sau cu modele, bumbac colorat și negru, lână și țesătură din bumbac, flanel, produse lavabile, pânză de in și bumbac de cea mai bună calitate, șifon, pânză din cânepă, și toate produsele din această gamă. Pălării pentru bărbați, cămăși, manșete, gulere, cravate, bluze de corp, izmene, lenjerie intimă pentru femei, manșoane, gulere din blană. Așternuturi, perdele, plapume, produse de menaj, obiecte de decor, catifea pentru spălat, produse din mătase, etc.

Pe lângă toate acestea oferim prețuri convenabile și servire promptă.

Locul primordial de cumpărături al Alsófehérmegye (județului Alba)
Tángel József, înainte Vajda Péter
Comerț cu articole de modă pentru femei și bărbați
În Aiud

Am onoarea de a anunța stimatul public, că mi-au parvenit articolele speciale de modă pentru femei și bărbați pentru sezonul toamnă-iarnă și sunt lansate la dispoziția clienților mei la prețurile solide binecunoscute.

(…)

Totodată în scopul confortului onoratului public în anexa magazinului am amenajat o secțiune separată de pânze, fețe de masă, plăpumi, saltele, textile mobilier, traverse, perdele de lână și de dantelă, cuverturi și fețe de masă, unde pretențiile cele mai înalte ale epocii își primesc răspunsul la prețurile cele mai solide.

Asigur clienții mei de servirea cea mai solida, cu deosebită stimă
Tángel József

Înmormântări efectuate cel mai ieftin
Depozite de coșciuge din alamă și din lemn
Cel mai mare depozit de coroane de flori
Scară largă de benzi funerare

Preluare magazin

Sunt norocos să vă informez că am vândut magazinul meu de modă pentru bărbați și femei fostului meu coleg de acum câțiva ani domnul Vajna Miklós, care acest magazin il va rula pe cont propriu ca și firma Vajna Miklós succesorul lui Székelyhidy János. După plecarea din magazinul meu domnul Vajna Miklós a avut ocazia să obțină suficientă experiență atât în capitală dar și în alte orașe mai mari încât să satisfacă toate cerințe clienților mei, din acest motiv vă solicit ca încrederea pe care mi-aţi acordat-o să-i oferiți și succesorului meu.

Cu deosebit respect,
Székelyhidy János

Cu privire la circulara de pe pagina alăturată, am norocul să anunț că azi am cumpărat magazinul domnului Székelyhidy János pe care o voi conduce ca și firmă înregistrată legal Vajna Miklós succesorul lui Székelyhidy János.

Toată preocuparea mea se va îndrepta spre a urma exemplul înaintașului meu și de a merita încrederea acordată de care să mă asigur mereu.

Cerând spirjinul dumnealui,
Cu stimă
Vajna Miklós

Atelier de țesătorie Bálint János – Aiud

Stimabilului public consumator de produse autohtone, le aduc în atenție produse confecționate și manufacturate local de 15 ani, câștigător la  expoziții naționale și din străinătate

Textile pentru bărbați și femei, fuste, șorțuri, perdele, curverturi și fețe de masă, plăpumi de vară pentru cei mici și cei mari, haine de pat, și betelie de decor, ștergare pentru masă, pentru tăvi, și prosoape albe și colorate.

Preia comenzi pentru fețe de masă și prosoape, și confecționează din materialul clientului.

UNGVÁRY ANDRÁS
Atelier croitorie pentru bărbați
Aiud, Clădirea Cetate nr.5

Vă oferă țesături de Zilina Gacs și Brașov, care din punct de vedere al frumuseții și fineții, sunt superioare țesăturilor din import.

Coase îmbrăcăminte bărbătească de primăvară și vară, cu croială modernă, făcute cu grijă și desenatate frumos, la prețuri și condiții de plată avantajoase,

Vă rog seriozitate,
Cu deosebită stimă
Ungváry András – croitor pentru bărbați

În atenția clienților!

Am onoarea de a aduce în prețioasa atenție a clienților, faptul că în piața locală în clădirea cetății la numărul 8, am deschis un magazin cu articole de modă pentru femei și bărbați, unde țin tot timpul o gamă variată de articole de calitate, produse local: pantofi pentru femei, bărbați și copii, pălării pentru bărbați și copii, cămăși, gulere, manșete, ciorapi și umbrele.

Mai avem pânze, flanele, zibelin, țesături impermeabile (loden), țesături de casă, zefir, creton, parchet. Noutăți pentru femei țesături de modă și cheviot-uri. Așternuturi, perdele, plapume și multe alte articole nemenționate aici.
Deoarece îmi plătesc cumpărăturile (fac aprovizionarea) exclusiv cu banii numerar și cumpăr în cantități mari, mă aflu în plăcuta situație de a oferi toate produsele din magazin la preț mic, de fabrică.
Acestea fiind spuse, rog în principal clienții, a-mi acorda prețioasa încredere (patronaj), pentru a avea ocazia de a vă convinge de prețurile mele mici.

Cu tot respectul,
Weinberger Micsa
Clădirea cetății nr. 8

“RAPID”  soluție indispensabilă de curățat. 20 de filleri o  sticluță

VOROBITZ KÁLMÁN
Magazin de pânză, modă femei și barbați, artizanat și mercerie.
Aiud, Centru (lângă pod)

Am onoarea de a aduce la cunoștința stimabililor clienți că am preluat pentru Aiud și împrejurimi reprezentanța firmei de curățătorie și spălătorie cu aburi  ”KRISTÁLY” din Cluj Napoca. Aici asigurăm curățare de calitate pentru lenjerie femei și bărbați și haine.

Listă de prețuri la mine în magazin.

Totodată vă aduc la cunoștință că din cauza sezonului înaintat sunt reduceri consistente pentru produsele de toamnă și iarnă: pânzeturi, țesături de bumbac, mănuși, ciorapi, șepci și alte produse similare. Perioada este limitată.

Cu deosebit respect,
VOROBITZ KÁLMÁN

Comenzile din zonă se onorează rapid și precis.

Atelier nou de croitorie pentru femei în Aiud

Stimate doamne, cu mare onoare vă informez, că am mutat croitoria mea de mare renume de la Brașov la Aiud-din cauza relocării soțului meu, accept și fabric rochii de stil englezesc și franțuzesc, satisfăcând cele mai delicate nevoi, la un preț moderat.
Cum am onoarea de a aduce în atenția doamnelore prețioase, aș dori să vă informez, că am mulți ani de experiență în acest domeniu, și întotdeauna am câștigat cea mai mare încredere.
Cerând partonajul stimatelor doamne, cu mare respect
Véber Béláné
Str. Szentkirály, nr.6.

În același loc se angajează croitorese cu experiență – cu recompensă bună, și ucenice la cusut.
Se angajeazaă de asemenea fete de la țară, care vor să învete cusutul și croitoria, (la nevoie cu cazare).

SUSȚINEM INDUSTRIA AUTOHTONĂ!

Avem onoarea să înștiințăm stimabilul public că în Penitenciarul Național Regal din Aiud, cu scopul exclusiv de promovare a industriei maghiare, fabrica noastră de croșetat șosete, cu un mare renume de la înființarea din 1883 și până în prezent, produce recunoscutele produse ”Hauschild” de calitate superioară, precum și șosete pentru copii, femei și bărbați, din bumbac și lână autohtonă. Prețuri foarte rezonabile.

INSTITUTȚIA FABRICII AIUDENE DE SOȘETE S.A.
AIUD

Penitenciarul Național Regal Maghiar
Trimitem oferte de preț în mod gratuit pentru cei interesați.

FURKA MIHÁLY
Magazinul/Croitoria de modă englezească pentru bărbați
(în propria casă) AIUDm Str. Rákóczi Nr.64

Am norocul de a aduce la cunoștința onoratului public din oraș și din țară, că magazinul meu de pe strada Kossuth Lajos de la Nr. 6 l-am mutat în propria mea casă de pe strada Rákóczi la Nr.64.

Am luat această decizie în urma creșterii continue a prețurilor pentru chirie a spațiilor (magazinelor) din centru, pe care, într-un fel, onorata clientelă trebuie să o suporte. Am ieftinit prețurile, și, ca și până acum, pentru a ține pasul cu moda, în magazinul meu se execută cele mai noi și mai frumoase modele de îmbrăcăminte pentru bărbați, după moda londoneză și americană. Execut lunar și în fiecare sezon, modele noi de îmbrăcăminte engleză și modele deosebite după moda actuală londoneză: mult îndrăgitul sacou obișnuit, cu mici modificări; pe lângă acesta, mult iubitul sacou și geacă fantezia; pelerină/mantie ”bozoner”; îmbrăcăminte și pelerine frumoase pentru vânătoare și alte sporturi; îmbrăcăminte deosebită pentru călărie; fracuri, smokinguri și îmbrăcăminte ”geroch”; gulere americane cu mâneci și fără mâneci; și multe alte piese de îmbrăcăminte nemenționate aici.

Scopul meu principal a fost întotdeauna acela de a reuși ca orașul meu natal să poată concura în industria croitoriei cu cele mai renumite magazine de profil din capitală. Acest lucru l-am și reușit, deoarece sunt deja recunoscut de colegi de breaslă din mai mult orașe mari și chiar din capitală. Croielile mele sunt executate după modelele academiei de croitorie din Drezda, renumite în întreaga lume. Pentru aceasta, am primit o diplomă la concursul de croitorie de la Budapesta. Croiesc, sigur și precis, îmbrăcăminte pentru orice tip de trup, iar pentru asamblare supraveghez procesul personal și cu strictețe. Piesele principale le asamblez eu însumi și îndeplinesc dorințele fiecărui client, astfel că la final, hainele nu se vor reîntoarce pentru modificări.

Având încrederea onoratului public și pe viitor, rămân recunoscător: Furka Mihály,
Singurul meșter croitor după moda englezească pentru bărbați, din județul Alba de Jos.

= Depozit de țesături engleze, franceze și autohtone =
GERŐ L. În Aiud
= Croitoria pentru bărbați recunoscută ca fiind de primă clasă în județul Alba de Jos =

Aduc la cunoștința stimatului public local dar și din țară, că am studiat noile tendințe în modă pentru această primăvară și vară. Mă aflu astfel în situația de a vă putea oferi cele mai bune și elegante croieli executate în atelierul meu recunoscut ca fiind de primă clasă: fracuri, keizere, sacouri, smokinguri, haine de vânătoare și alte îmbrăcăminte sport, precum și cele mai noi modele de pantaloni-prințesă. Îmbrăcămintea este croită exclusiv de mine și (pentru asamblare) lucrez cu muncitori de clasa întâi, fiindcă țelul meu este acela de a-mi păstra bunul renume prin satisfacerea celor mai pretențioase dorințe. Totodată, înștiințez onoratul public că au sosit țesăturile pe care personal le-am ales și cumpărat. Acestea se află acum într-o gamă variată în depozitul meu.

Cu tot respectul, aștept încrederea onoratului public,
GERŐ L., croitor pentru bărbați

Punctul de întilnire al cumpărătorilor inteligenți.

Magazinul de pânză și produse artizanate, modă de femei și bărbați a lui
Vorobicz Kálmán,
Aiud, Főtér (Lângă pod).

Pentru sezonul de toamnă și iarnă, cu ajutorul calificării și experienței profesionale am făcut o achiziție avantajoasă – păstrând în minte nevoile stimaților clienți – de produse manufacturate în țară. Sunt în situația plăcută de a putea vinde toate articolele la un preț mult mai rațional, pentru a consolida încrederea originală.

În această situație favorabilă, am norocul de a vă atrage atenția la depozitul bogat de țesături de îmbrăcăminte femeiești, mătese de modă, velur de spălat, barchet, flaneluri, eșarfe postav de iarnă, bluze gata făcute, lenjerie pentru femei și bărbați, cravate de confecție renumită, maghiară, pantofi pentru femei, bărbați și copii, ciorapi, pălării bărbați din blană de iepure, echipamente pentru cameră, covor, perdea, cuvertură de pat și masă, plapume, articole de mercerie din pânză, și artizanat. Am o selecție uriașă de confecție manuală și ingrediente necesare, a căror aranjare atentă este atractivă pentru clienții mei.

În așteptarea comenzilor onorabile
Cu mare respect,
Vorobicz Kálmán.

Comenzile rurale se execută cu precizie.

Deschidere magazin!

Avem onoarea sa informăm apreciatul public că am cumpărat magazinul de modă pentru bărbați și femei și magazinul de mobilă in Aiud fostul Fried Izsák, mai târziu Szabó și asociatul (în centru, casa Sándor Miklós) și toate bunurile aflate pe stoc vom pune la dispoziția clienților în același spațiu după lista de prețuri de mai jos.
Renumele firmei noastre recunoscută național oferă suficientă încredere pentru a statisface toate nevoile clientelei, excluzând toate concurențele și este în interesul tuturor ca înainte de cumpărare să ne viziteze depozitul.

Cu deosebită stimă
Dick Jakab și asociatul

Listă de prețuri:
– 10,000 metri material textil, 25,40, 50, 65, 80 crăițari,1 forint, 1.40, 1.70, 2.00, 2.50, 3.20 forinți metrul
– 1500 metri bumbac dejalen, 20, 30, 40 și 60 crăițari metrul
– 5000 metri mătasă și țesătură zefir brodată, 35 crăițari
– 3000 metri Grenadină, Poplin și Etamină 55, 65 și 75 crăițari
– 20,000 metri Atlas, Satin, Köpper și Batist, produs Goldberger și Cosmanos, 22 crăițari
– 1200 suluri pânză Canvas și Oxford 3.00, 3.50, 4.00, 4,70, 5.00, 5.50, 6.40, și 7.00 forinți
– 300 suluri cearșaf pânză în toate lățimile, 50, 62, 89, 96 crăițari, 1.00 și 1.20 forinți metrul
– 5000 buc. Pânză, genilia și triplu voal, bucata 14, 20, 30, 50, 70, 1.00, 1.40 forinți
– 1700 metri de catifea brodată colorată și neagră, 28, 40, 46, 52, 65, 70 și 1 forinți metrul
– 4000 metri lână colorată și neagră, 40, 46, 60, 70, 75, 90 și 1 forinți, 20 crăițari
– 3600 metri stofe bărbătești 0.65, 0.86, 1.00, 1.40, 1.80, 2.20, 2.25, 3.10 și 4.00 forinți metrul
– 4750 metri pânză sârbească lavabilă, metrul 11 și 13 crăițari
– 600 buc. garnitură din lână, genilia și perdele din lână, fețe de masă 2.40, 3.00, 3.50, 5 , 7 și 9 forinți
– 2000 metri batist alb brodat, 30 crăițari metrul
– 4000 buc. umbrele de soare și ploaie, colorate și negre 60, 70, 80, 90 crăițari, 1 forint, 1.50, 2, 2.40, 3.00 forinți
– 5000 metri de mătase pentru rochii, Lusin, Pongis, Blouse, 38, 46, 70, 90, 1.10. 1.50, 1.70, 2, 2.50 forinți metrul
– 1000 metri mătase Duchesse și Liberty, 40, 45, 53, 70 și 80 crăițari metrul
Covoare dupa mărime și metru, 30, 45, 60, 70, crăițari, 1.20, 10, 12, 14, 16 și 20 forinți
– 40,000 metri dantelă în toate culorile și lățimile. 3, 5, 7, 9, 11, 14, 30, 24, 28, 32, 36, 49 și 50 crăițari
– 1000 metri aplicații textile, 16, 29, 40, 20, 70, 80 crăițari, 1.00, 1,10 forinți
– 750 duzini de cămăși albe și colorate, moi și dure, plisate și netede, 65, 80, 90 crăițari, 1, 1.10 forinți bucata
– 1500 duzini de gulere în 5 straturi pentru bărbați în toate formele, 10 crăițari bucata
– 600 duzini manșete albe și colorate pentru bărbați, 18 crăițari perechea
– 820 duzini cravate la cele mai noi modele, 10, 15, 20, 26, 32, 50 și 60 crăițari bucata
– 3000 buc. pălării bărbați moi și dure, 50, 60, 75 crăițari, 1, 1.20, 1.50 și 1.80 forinți
– 1000 buc. pălării de paie Florentin pentru bărbați, 50, 70, 90 crăițari, 1, 1.40, 1.70 și 2 forinți bucata
– 2800 perechi încălțăminte pentru bărbați și femei chevro și box, 1.60, 1.90, 2, 2.40, 3, 3.50, 4 și 4.50 forinți perechea
– 2050 perechi pantofi de pânză pentru bărbați și femei, negre și maro cu talpă de cauciuc si piele, bordură de piele, 65 și 80 crăițari perechea
– 4000 perechi patofi din piele pentru băieți și copii, 40, 50, 70, 90 crăițari, 1, 1.10, 1.20 forinți perechea
Plăpumi toate modele, 80 crăițari, 1, 1.40, 2.60, 3, 3.50 și 4.20 forinți

În plus alte produse de galanterie si țesuturi.

Din colecția: Bibiliotecii Documentare “Bethlen Gábor” Aiud
Suport materiale: Edina Gordán, Bibliotecar, Bibilioteca Documentară “Bethlen Gábor” Aiud
Traduceri în limba română: Andrea Kis, Claudia Lixandru, Cristina Budușan, Leila Székely, Monica David, Stefan Balog, Zoltán Balog, Zoltán Pethő, Robert Lixandru